Lek, lær og utforsk

Lille Lab er engasjerende og underholdende leke-/læresenter for små hjerner.

I våre lokaler kan barn leke og utforske på egenhånd eller sammen med andre barn eller voksne, delta på kurs, og feire bursdag.

Vår historie

Lille Lab ble startet Jonas og Maja, foreldre til Hennie (4) og Maud (1).
Vi bodde to år i NYC med Hennie, hvor vi deltok på et bredt spekter aktiviteter for barn, og særlig byens tilbud til de aller minste.
 
Da vi kom hjem, og fikk lillesøster Maud, forsøkte vi å finne stimulerende steder å dra med to barn – men fant ingen gode alternativ til kaféer og tvilsomme hoppehaller med plastikkleker, brus og pølser.
 
Vi ville at barna skulle leke et rent og trygt sted, tilpasset nordiske filosofier om form, farge og pedagogikk. Vi oppdaget at andre småbarnsforeldre savnet det samme tilbudet. Dette ble starten på Lille Lab.
 
Lille Lab dere opplever i dag er basert på innspill fra andre småbarnsforeldre, dyktige arkitekter og snekkere, og prosessen er styrt av to litt slitne gründere med hjelp fra venner og familie. Lille Lab er et sted hvor barn i barnehagealder kan lære å leke sammen, og tilpasse seg hverandre og –omgivelsene.
 
Vi håper du vil komme innom for å treffe oss eller noen av våre fantastiske ansatte, og fortelle om oss til de du kjenner. Konseptet er under kontinuerlig utvikling, og vi setter pris på gode, konstruktive tilbakemeldinger som gir oss grunnlag for gode tilpasninger. 
Det vil aldri lykkes å finne én fellesnevner som tilfredsstiller alle behov, men vi forsøker å finne balansegangen mellom alle hensyn.
 
Velkommen innom Lille Lab Hasle og Lille Lab CC Vest!