Bursdag og private arrangement

 

Vilkår for private arrangement 

Lille Lab holder en fast pris, kr 1.990, for arrangementer som faller innenfor våre ordinære rammer:

Pris
Ordinær leietid: 2 timer. Pris kr 1.990.

Leietid
Lille Lab kan leies utenfor åpningstid. Ønsker dere å leie på andre tider enn det som er tilgjengelig i bestillingssystemet vil vi forsøke å legge til rette for deres preferanser, men vi ber om forståelse for at dette er en vurderingssak. Tillegg i prisen kan forekomme. Ta kontakt, så finner vi en løsning.

Tilgjengelighet og varighet 
Vi opplever at mange vil legge til tid underveis i arrangementet, når barna leker godt og voksne koser seg med familie og venner. Vi forsøker så godt det lar seg å gjøre å legge til rette for dette, men vi kan ikke garantere at bursdagsverten- og lokalet er tilgjengelig.

Vil dere utvide leieperioden nå før arrangementet? Dere kan utvide feiringen for kr 500 per ekstra time. Vi ber dere ta kontakt snarest hvis dette er aktuelt slik at vi kan bemanne i henhold. 

Overholdelse av leietid
Vi kan ikke garantere tilgang på lokalet før- eller etter leieperioden.

Vi ber dere overholde leieperioden og forlate lokalet da leieperioden opphører, da vi har forpliktelser som arbeidsgiver knyttet til arbeidstid for våre medarbeidere i henhold til Arbeidsmiljøloven. 

Leieperioden skal inkludere egne forberedelser / pynting.

Antall barn
Maks antall barn 15 stk. 

Ansvar
Barna koser seg masse på bursdag hos oss. Lille Lab Hasle og Lille Lab CC Vest er tilpasset fri lek men vi minner om at ansvaret for barnas sikkerhet, samt ansvaret for materiell og løsøre, hviler på leietaker. Lokalet leveres tilbake i samme tilstand som ved overtakelse.

Ved skade på lokalene eller løsøre vil leietaker bli holdt økonomisk ansvarlig.

Smittevern
Vi har innført strenge smittevernstiltak på begge sentre, slik at du og dine skal være trygge når dere besøker oss. Som leietaker ber vi deg ta ansvar for at gjestene overholder myndighetenes anbefalinger.

Utstyr
Leietaker tar med nødvendig dekketøy. Lille Lab har ikke anledning til å oppbevare materiell eller utstyr som skal benyttes under arrangementet.

Leietaker må være tilstede
Leietaker må være til stede under hele arrangementet.

Hygiene og sikkerhet
Det er sokkepåbud på Lille Lab, og antisklisokkpåbud for barn.

Av hensyn til opprettholdelse av et hygienisk lekemiljø ber vi om at all mat og drikke utelukkende holdes i spisesonen.

Bursdagsvert
Det vil være en arrangementsvert fra Lille Lab til stede under arrangementet, som kan bistå med praktiske oppgaver i lokalet.  

Avbestilling
Skriftlig avbestilling kan skje inntil én uke før dato for leie. Ved senere avbestilling, betales et fast avbestillingsgebyr på kr 500*.

*Covid-19
Må arrangementet endres drastisk som følge av C19-restriksjoner, vil arrangementet kunne utsettes, uavhengig av avbestillingsfristen.