Ofte stilte spørsmål

Lille Lab skaper inspirerende møteplasser for familier som vil komme sammen for å leke, lære, og feire.

Om dere er på sangstund, digitalt førstehjelpskurs, feirer bursdag, jobber litt mens barna leker, eller slapper av med en kaffe, er Lille Lab stedet for kvalitetstid med familien.

Lille Lab Hasle
Onsdag – fredag 10.00 – 16.00
Lørdag – søndag 9.00 – 16.00

Lille Lab Sentrum
Mandag – lørdag 10.00 – 17.00

Bestill inngang på forhånd da private bursdagselskap kan berøre åpningstiden.

Ønsker du å leie Lille Lab i- eller utenom ordinære åpningstider; ta kontakt.

For å slippe bomtur, ber vi deg om å bestille inngang på forhånd via våre nettsider. Hvis ønsket tidspunkt ikke vises betyr det at tiden er fullbooket eller utilgjengelig, da må du velge en annen tid. Besøkende viser frem bestillingskvittering ved ankomst. 

Vi gjør oppmerksom på at vi planlegger vedlikehold eller private arrangement, dersom det ikke foreligger bestillinger i systemet.

Som medlem er du velkommen på Lille Lab, når det passer for deg i åpningstiden*. 

For å bestille:

Gå til lillelab.no
Min profil > Logg inn med Vipps
Gå til høyremenyen > Bestill inngang > Medlemsbooking
Deretter kan du fullføre bestillingen til kr 0

*Det vil kunne forekomme sporadisk vedlikeholdsarbeid, og ordinær åpningstid, men dersom din bestilling blir berørt av dette vil vi ta kontakt med deg.

Medlemskapet har ingen bindingstid, og løper til du kansellerer på “Min side” på lillelab.no. Medlemskapsavgiften er ikke refunderbar.

Medlemskapet følger barnet, og kan ikke benyttes mellom søsken.

Lille Lab har alltid grundige renholdsrutiner:

  • Kontaktflater og leker vaskes med såpevann og desinfeksjon kontinuerlig gjennom dagen.
  • Gulv desinfiseres og dampvaskes daglig.
  • Våre lokaler er luftige, og godt ventilert.

Vi ber gjester med feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering venter med å besøke Lille Lab. Barn som er for syke til å være i barnehagen må utsette Lille Lab-besøket til de er friske.

Lille Lab egner seg aller mest for barn mellom 0 – 6 år, men større søsken og venner må gjerne være med.

Det er forventet at voksne er sammen med barna med mindre annet er avtalt. Vi vektlegger harmonisk lekemiljø, og setter pris på at dere bidrar positivt til fellesskapet.

Lille Lab er tilrettelagt for trygg utfoldelse for barn i alderen 0 – 6 år, uten fallhøyder over 60 cm. 

Lekeområdene er ikke totalpolstret, da vi er opptatt av at barna lærer gjennom erfaring. Pakker vi lekeområdene for mye inn, tar vi viktig læring fra barnet.  

Lille Lab har stellerom med alle fasiliteter.

Wifi er tilgjengelig for våre besøkende.

Alle besøkende er pålagt å gjøre seg kjent med Lille Labs vilkår før dere kan gå inn i lokalet. Du bekrefter at du har gjort deg kjent med Lille Labs vilkår i dét du bestiller. Bekreftelsen gjelder for deg og det- eller de barna du bestiller for.

Ved bursdagsfeiringer er det den som er ansvarlig for bursdagen som bekrefter at barna som deltar er kjent med gjeldende vilkår.

Lille Lab Hasle
Bruk gateinngangen. Parkerer dere i P-huset må dere følge bilveien ut.

Lille Lab Lysaker
Bruk inngangen fra Mustadtorget, Plan 2.
Parkerer dere i P-huset må dere følge bilveien ut.

Lille Lab Hasle
To timer gratis parkering under bygget, i P-huset. Følg skilting til “Handlende Vinslottet”.

Det er ingen parkeringsmuligheter ved Lille Lab Sentrum.

Vipps
Kort

Lille Lab er en trygg, ren og pedagogisk møteplass for alle småbarnsfamilier. For å opprettholde et etterspurt tilbud er vi avhengig av inntekter. Vi har innført egen babypris, kr 145, og fast lav månedspris som gir deg ubegrenset tilgang hele måneden for kr 365.

Velkommen til en møteplass tilrettelagt for oss med små barn – like fint for de små som for de store. Babyen får utforske babyleker, og møtt andre på sin størrelse. Dere har tilgang på stellerom med alle fasiliteter, og spisesone med barnestoler og tilgang på barnemat. Skal du ta med babyen ut av huset, er Lille Lab tilrettelagt for nettopp deg.

Dere kan leie våre Lille Lab-lokasjoner til barnebursdag, barseltreff, dåp, boklansering med mer.

Se utleievilkår for øvrige detaljer.

Privat arrangement i to timer: kr 1.990. 

Les om vilkårene for privat arrangement her.

Av hensyn til bemanning, ønsker vi å vite når dere planlegger innpasseringstid på Lille Lab. Viser det seg at dere dukker opp før- eller etter planlagt tidspunkt, er det helt i orden – og dere slipper selvsagt inn.

Vi ser at lengden på et Lille Lab-besøk er ca 90 minutter, men dere er velkommen til å være hos oss lenger enn dette.

Medbrakt mat og drikke er tillatt. Takk for at dere rydder opp når dere har spist slik at det er hyggelig for nestemann.

Det er dessverre ikke mulig å varme mat på Lille Lab, da vi av hensyn til strenge HMS-rutiner har valgt å ikke ha varmeelementer i rommet. Dere kan ta med dere varm mat inn, eller kjøpe kald mat og drikke hos oss😊

Kake og annen bursdagsmat krever mer ekstra renholdstiltak. Vi ber om dere bestiller private arrangement dersom dere skal feire bursdag hos oss.